ImmunLife – Egészség az alapoktól…

Értékelés 5.00 az 5-ből, 3 értékelés alapján

18 161 Ft

ImmunLife – Egészség az alapoktól…

18 161 Ft

Az ImmunLife spirulinát, klorellát, kőalgát, asztaxantint és E-vitamin-komplexet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény növényi kapszulában.
Emberi Test újraépítése az alapoktól – szebbre, jobbra, tökéletesebbre.
1 doboz ImmunLife 180 db 600 mg-os kapszulát tartalmaz.

Bármely termék rendelése esetén a szállítás ingyenes!

Leírás

ImmunLife – a SzuperAlga

Az ImmunLife algakeverék összetevőit a legújabb kutatásoknak és a legmagasabb elvárásoknak megfelelően válogattuk össze. Célunk, hogy a mai modern ember, természettől távolodó életmódja ellenére megtapasztalhassa az egészséges, energikus, szellemileg friss, hosszú életet!

Az ImmunLife összetevői szinergiában vannak egymással, tehát kiegészítik és erősítik egymás hatását. Segítik a méregtelenítést, táplálják, építik és gyógyulásában támogatják az emberi testet. Nincs mellékhatása, túladagolni nem lehet.

Vigyáz az egészségére

Földünk oxigén készletének 90 %-át termelik, azaz kilencszer többet, mint az összes többi növény együttesen! Több, mint 4000-féle olyan anyagot tartalmaznak, amelyek – pontosan ugyanúgy, mint az Élet kezdetén – az EMBERI TEST tökéletes működéséhez elengedhetetlenek!

Táplálékforrásként már évezredekkel ezelőtt ismerték és fogyasztották gyógyító, valamint tápláló tulajdonságaik miatt a maják és az aztékok, a mai Közép- és Dél- Amerika ősi, fejlett civilizációi. Ázsiában a napi táplálkozás természetes része – eredményei vitathatatlanok! A 20. század tudománya kezdte el behatóan tanulmányozni az algákat, feltárta a modern ember számára elérhető előnyeit. Ma már mindannyiunk számára ismert, hogy a környezeti terhelés miatt megoldhatatlannak tűnik az EMBERI TEST rendeltetésszerű használata.

Az ajánlott napi adag 6 kapszula mindössze – ami talán nem tűnik soknak. Éppen ezért tudni kell azt, hogy a szárított mikro-alga keverék minden grammja kb. 1 kg friss biozöldségnek felel meg! Egy erőforrás, telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval (köztük mind a 8 esszenciális aminosav). A négy mikroalgából, nevezetesen a Spirulina platensis, Chlorella vulgáris, Lithothamnium calcareum és a Haematococcus pluvialis nevű algákból álló keverék kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz, valamint tiszta, szerves kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok következményeit megelőzzük. Rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is. Erőforrás testnek és léleknek egyaránt.

További információk
Kiszerelés

180 darab / doboz

Nettó tömeg

129 gramm / doboz

Összetevő

Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris (tört sejtfalú), Lithothamnium calcareum, EVNolMax 30%, Haematococcus Pluvialis (asztaxantin), a kapszula anyaga: pullulán

Napi ajánlott mennyiség

Adagolás (napi ajánlott mennyiség): 3×2 db kapszula naponta, bő folyadékkal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Hatóanyag 6 kapszulában

Spirulina Platensis 2340 mg
Chlorella Vulgaris (tört sejtfalú) 606 mg
Lithothamnium calcareum 540 mg
EVNolMax 30% 108 mg
Haematococcus Pluvialis (asztaxantin) 6 mg

Vegan
GMO mentes
Kosher
Halal szabályok szerint
CERES tanusítvány
FDA minősítés

Mit kell tudnod a szuperalgáról?

Válasszon terméket!

ImmunLife SzuperAlga

ImmunLife – a SzuperAlga

Az ImmunLife algakeverék összetevőit a legújabb kutatásoknak és a legmagasabb elvárásoknak megfelelően válogattuk össze. Célunk, hogy a mai modern ember, természettől távolodó életmódja ellenére megtapasztalhassa az egészséges, energikus, szellemileg friss, hosszú életet!

Az ImmunLife összetevői szinergiában vannak egymással, tehát kiegészítik és erősítik egymás hatását. Segítik a méregtelenítést, táplálják, építik és gyógyulásában támogatják az emberi testet. Nincs mellékhatása, túladagolni nem lehet.

Vigyáz az egészségére

Földünk oxigén készletének 90 %-át termelik, azaz kilencszer többet, mint az összes többi növény együttesen! Több, mint 4000-féle olyan anyagot tartalmaznak, amelyek – pontosan ugyanúgy, mint az Élet kezdetén – az EMBERI TEST tökéletes működéséhez elengedhetetlenek!

Táplálékforrásként már évezredekkel ezelőtt ismerték és fogyasztották gyógyító, valamint tápláló tulajdonságaik miatt a maják és az aztékok, a mai Közép- és Dél- Amerika ősi, fejlett civilizációi. Ázsiában a napi táplálkozás természetes része – eredményei vitathatatlanok! A 20. század tudománya kezdte el behatóan tanulmányozni az algákat, feltárta a modern ember számára elérhető előnyeit. Ma már mindannyiunk számára ismert, hogy a környezeti terhelés miatt megoldhatatlannak tűnik az EMBERI TEST rendeltetésszerű használata. Az ajánlott napi adag 6 kapszula mindössze – ami talán nem tűnik soknak. Éppen ezért tudni kell azt, hogy a szárított mikro-alga keverék minden grammja kb. 1 kg friss biozöldségnek felel meg! Egy erőforrás, telítve vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, enzimekkel, valamint 19 aminosavval (köztük mind a 8 esszenciális aminosav). A négy mikroalgából, nevezetesen a Spirulina platensis, Chlorella vulgáris, Lithothamnium calcareum és a Haematococcus pluvialis nevű algákból álló keverék kiváló minőségű növényi fehérjét tartalmaz, valamint tiszta, szerves kalciumot, mely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a hiányállapotokat és azok következményeit megelőzzük. Rendkívül fontos szerepet játszik a szervezetünkben lévő savak közömbösítésében, a lúgosításban is. Erőforrás testnek és léleknek egyaránt.
ImmunLife Gold

ImmunLife Gold

Az ImmunLife Gold egy prémium algakapszula négy féle magas minőségű algából, illetve monoatomikus aranyból. Összetevők 6 kapszulában: Spirulina Platensis 2340 mg Chlorella Vulgaris 606 mg Lithothamnium calcareum 540 mg Haematococcus Pluvialis (astaxanthin) 6 mg Monatomic gold 108 mg Mi az a Monatomikus arany? A monatomikus arany, vagy ORME David Hudson által alkotott  kifejezés, amelyet a monatomikus aranyra, illetve  monatomikus elemekre használnak.  A monatomikus aranyat, illetve a monatomikus fémeket csak a közelmúltban ismerték el a szilárd, folyékony és gáz feletti negyedik halmazállapotként. Ez egy szupravezető, elemei rezonálnak az ősenergiával, a nullponttal, ahonnan minden élet származik, és amely a lehetőségek kvantumpotenciálja. Milyen egyéb elnevezése ismert? MANNA: egy másik ősi kifejezés a monatomikus aranyra, „az istenek táplálékának” leírására is használják. Milyen hatása van a testre? Gondoljon testének minden egyes sejtjére úgy, mint egy fáradt, lemerült akkumulátorra, amely újratölthető és megfiatalítható a monoatomikus arany által kibocsátott elemi életerővel. Milyen hatása van a lélekre, szellemiségre? Sok egyén megnövekedett mentális tisztaságról, nyugalomról, megnövekedett intuitív képességről, éleslátásról és a tudatosság magasabb állapotához való kapcsolódás érzéséről tanúskodik. Sokan állítottak gyógyulást és fiatalodást, de hiszünk abban, hogy ezek a képességek az erős egészséges testben és a pozitív, szellemi hozzáállásban rejlenek, amihez a monoatomikus arany a szükséges segítséget nyújthatja. OGYÉI notifikációs szám: 28136/2022 A monatomikus arany elekromágneses sugárzás hatására károsodhat, ezért EM-blokkoló tasakban vannak a kapszulák. Kérjük, csak közvetlenül a fogyasztás előtt vegye ki, majd gondosan zárja vissza.

Miért érdemes algát fogyasztani?

Az alga az egyik legősibb növény a bolygónkon, ebből adódóan mindegy egyes sejtjében az egészséget, az immunitást hordozza. Az ősi, fejlett civilizációk táplálékforrása a mai modern ember számára talán még fontosabbá vált, ahogyan ezt a keleti népek pontosan tudják. Hallottuk számtalanszor, hogy az egészséges, hosszú élet egyik titka a tiszta, vegyszermentes, vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben gazdag élelem. Van, aki azért nem tudja ezt maradéktalanul megvalósítani, mert nem tud lemondani az egészségtelen, de finom falatokról. egyre többen vannak köztünk, akik életmódot váltanak, zöldségeken, gyümölcsökön, gabonákon élnek – de hol van ma már a valóban tiszta, vegyszermentes, teljes értékű táplálék? A környezeti terhelés kompenzálásának egyik egyszerű, kiváló megoldása az ImmunLife Szuperalga. A biotermesztésből származó algák “svédasztalt” kínálnak a testünknek, ahol minden megtalálható, amire szükség van az egészséges működéshez. Az Immunlife Szuperalga mentes a környezeti terhelésektől. A napi megszokott táplálkozás kiegészítésére tökéletesen alkalmas. Vegán étrenden élők is fogyaszthatják, hiszen nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt. a kapszula is növényből készült.

Adagolás

Az ImmunLife spirulinát, klorellát, kőalgát, asztaxantint és E-vitamin-komplexet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény növényi kapszulában. 180 db kapszula / doboz nettó tömege: 129 g Adagolás (napi ajánlott mennyiség): 3x2 db kapszula naponta, bő folyadékkal. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Dr' Weixl-Várhegyi László természetgyógyász ajánlása szerint étkezés előtt 10-15 perccel érdemes fogyasztani az ImmunLife-ot, hogy minél kevesebb ideig tartózkodjon a gyomorban és mihamarabb kerüljön a vékonybélbe, hiszen ott tud optimálisan hasznosulni.
Összetevők: Spirulina Platensis, Chlorella Vulgaris (tört sejtfalú), Lithothamnium calcareum, EVNolMax 30%, Haematococcus Pluvialis (asztaxantin), a kapszula anyaga: pullulán Hatóanyagok 6 kapszulában (ajánlott napi mennyiség):
 • Spirulina Platensis 2340 mg
 • Chlorella Vulgaris (tört sejtfalú) 606 mg
 • Lithothamnium calcareum 540 mg
 • EVNolMax 30% 108 mg
 • Haematococcus Pluvialis (asztaxantin) 6 mg

Az összetevők részletes leírása

CHLORELLA VULGARIS

A Chlorella a legismertebb egysejtű édesvízi alga, amely különleges méregtelenítő hatása mellett teljes értékű tápanyagforrás. A Chlorella vulgaris alga a legmagasabb chlorofill-tartalmú élőlény a Földön. Rendelkezik azzal a tulajdonsággal, hogy a környezetszennyező anyagokat és a nehézfémeket is képes megkötni, majd ezek kivezetését támogatva segíti a szervezet méregtelenítését. Erősíti az immunrendszert, serkenti a sebgyógyulást, biztosítja az egészséges bélflóra kialakítását, így szabályozza a bél működését és támogatja a májfunkciókat. A rendszeresen fogyasztott Chlorella segíthet az emberi sejtekben a sérült genetikai anyag javításában miközben védi az egészséget és ezáltal lelassítja az öregedési folyamatot (Dr. Minchinori Kimura, Japán) A chlorella teljes felszívódását három rétegű erős sejtfala nehezíti, amelyre az emberi emésztőrendszer sajnos nincs felkészülve. Keverékünk kizárólag olyan chlorellát tartalmaz, amelyben az előállítás során feltörték a három rétegű sejtfalat, érintetlenül hagyva minden értékes összetevőt, amelyek immár teljes minőségben az emberi test szolgálatába álltak!

SPIRULINA PLATENSIS

A Spirulina egy parányi, fonálszerű édesvízi mikroalga. Rekord mennyiségű: több, mint 4000 féle vitális anyaggal rendelkezik! Ezek mindegyike segíti az emberi szervezet optimális működését! Az ImmunLife-ba a legtisztább, legmagasabb minőségű spirulinát kevertük, ahogyan ezt a dobozon található minősítések is igazolják! A Spirulina által kínált esszenciális (létfontosságú) aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését. Az általa tartalmazott legfontosabb anyagok: értékes fehérjék, különböző aminosavak és vitaminok, mint pl. a teljes B-komplex vitaminskála, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, értékes zsírsavak, gamma-linolénsav, stb. a bőséges összetétel könnyű hozzáférhetőséggel kombinálva teszi a Spirulinát a test igazi erőforrásává. Kellemes közérzet, szépség, erő, energia, fiatalosság: mi mást nevezhetnénk egészségnek?

LITHOTHAMNIUM CALCAREUM

A Lithothamnium calcareum alga Nyugat-Európa magas ásványartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. Összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves kálcium képezi. Évente csupán 1 mm-t növekszik, éppen ezért az egyik legértékesebb alga a Földön. Másik fő alkotóeleme, a magnézium segít megelőzni a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottabbá tesz. Mindemellett rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben.

HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS

Az alig 0,1 mm nagyságú, édesvízi mikroalga már igen korán, 1797-ben felkeltette a kutatók érdeklődését. A zöld algák családjához tartozik, de erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi vagy tartós állapotba kerül, és vérvörösre pigmentálódik. 1944-ben Tisher angol biokémikus azonosította a vörös szín fő okát, az asztaxantin karotionidot, amely - 20-szor erősebb, mint a szintetikus asztaxantin, - 50-szer erősebb, mint a béta-karotin, - 60-szor erősebb, mint a C-vitamin, - 550-szer erősebb, mit az E-vitamin. A természetes asztaxantin hatékony antioxidánsként és biztonságos, természetes gyulladásgátlóként működik. Védelmet nyújt a bőr számára az UV sugárzás káros hatásai ellen. Kiváló kiegészítés a sportolók és aktív emberek számára, mivel elősegíti a testi terhelések utáni felépülését. Az asztaxantin segít megelőzni a sport által okozott ízületi gondokat, valamint fejleszti az ellenálló képességet. A szemek és az agy számára ugyancsak egyedülálló támogatást jelent.

EVNolMax 30%

Természetes, teljes spektrumú tokotrienol/tokoferol komplex. Az új öregedés-elleni E-vitaminnak is nevezik. A naponta szedett természetes, pálmaolajból kivont EVNolMax védelmet nyújthat az agy fehérállományának pusztulásával szemben - kiemelten a szív-érrendszeri (pl.stroke),valamint a neurodegeneratív (Parkinson, Alzheimer, stb.) kórállapotok esetén. (Forrás: Daniells, S: Vitamin E tocotrienols show brain health benefits)

Kapszula: hidroxi-propil-metil-cellulóz

A kapszula anyaga vízben oldódó növényi készítmény, cellulózból gyártják. A cellulózzal ellentétben vízben jól oldódik. Vegán, GMO-mentes, gluténmentes, tökéletesen megfelel az ImmunLife minőségi elvárásainak és a dobozon lévő jelöléseknek.  
Az ImmunLife szuperalga nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott adagot ne lépje túl.
Természetes élelemként fogyasztva a szokásos étkezése mellett, biztosíthatja azokat a vitaminokat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, amelyeket napi,  rendszeres, jó minőségű, friss biozöldségek bőséges fogyasztásával érhetne el.
Az ImmunLife szuperalga nem gyógyít meg semmilyen betegséget, ám rendszeres fogyasztásával segít az egészség megőrzésében, illetve - a megfelelő és szükséges orvosi kezelést támogatja azzal, hogy a szervezet mikrotápanyag-ellátásához jelentős mértékben hozzájárul.

Kiváló alapanyag-összetételéről az alábbi minőségjegyek tanúskodnak:

 1. VEGAN – a termék 100% vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű összetevőt!
 2. Kosher – A kóser szabályok felügyelete alá tartozó élelmiszer-feldolgozó üzemek nemcsak termékeik egészséges beltartalmáról, hanem a feldolgozási folyamatok biztonságáról és tisztaságáról is híresek, a fogyasztók véleménye szerint a kóser termékek a legjobb minőségűek. A kóser minősítést jelző címke biztosítja a vegetáriánus fogyasztót is a termék kiváló minőségéről.
 3. CERES – Certification of Environmental Standards GmbH nagy tekintélyű, szigorú német minőségbiztosítási rendszer, elsősorban a megfelelő ökológiai gazdálkodást és az élelmiszer feldolgozást ellenőrzi.
 4. HACCP – Hazard Analysis Critical Controll Points: nemzetközileg elismert (Magyarországon is kötelező – hatóság által ellenőrzött) élelmiszer biztonsági rendszer.
 5. FDA – vagyis az amerikai engedély a legfontosabb minőségi tanúsítvány, amely igazolja a termékek valódi minőségi mutatóját. Az FDA, vagyis Food and Drug Administration (élelmiszer és gyógyszer engedélyeztetési hivatal), az USA élelmiszert és gyógyszert bevizsgáló államapparátusa egy kormányhivatal, talán a legnagyobb befolyással rendelkező hatóság.
 6. GMO Free – a termék nem tartalmaz génmódosított összetevőt!
 7. Certified HALAL – ez a minősítés garantálja, hogy az adott termék összetevői és előállítása 100 %-ban megfelel az iszlám szabályainak.
 8. GMP – Good Manufacturing Practice A GMP lényege, hogy a minőség azaz az érdekeltek elégedettségének eléréséhez a következőket kell figyelembe venni, illetve kell megvalósítani: • a folyamatok nagyon pontos szabályozása – az elírások szerinti módon végzett tevékenység • szükséges mérések, ellenőrzések, azaz minőség ellenőrzés • minden, a minőséget befolyásoló tényező: személyzet, helyiségek, berendezések, eszközök.
Az ImmunLife szuperalga gyártója és forgalmazója egészen 2021.novemberéig az angol Ruby Healing Ltd. volt. Az Ltd. 2014-ben alakult az Egyesült Királyságban azzal a tiszta szándékkal, hogy utat mutasson és segítséget nyújtson minden keresőnek, aki a hosszú, aktív és teljes élet felé vezető utat választja. A BREXIT és egyéb jogszabályok változásával szükségessé vált alkalmazkodni Európa és benne Magyarország új működési rendjéhez. Megalakult az ImmunLife Forever Kft. és a továbbiakban kedvezőbb feltételekkel és árakkal, rugalmasabban áll rendelkezésére a magyar fogyasztóknak. Sokan és sokféleképpen kínálnak teljes egészséget és örök fiatalságot a mai világban. A csodaszerek és csoda-módszerek között nagy kihívás eligazodni. Sok éves természetgyógyászati tapasztalatok és élelmiszer ipari szakemberek segítségével az algára, mint komplex táplálékra esett a választás. Az alapgondolat az Emberi Test önjavító működésébe, öngyógyító képességébe vetett Bizalom. Fontos, hogy a lelki-szellemi kiegyensúlyozottság mellett biztosítani tudjuk a test számára napi szinten a “svédasztalt”, ahol mindent megtalál, amire az optimális működéshez aktuálisan szüksége van. A “paradicsomi” időkben a hétköznapi táplálék biztosította mindezt, ma már sajnos nem.  2015-ben néhány hónap alatt megszületett az ImmunLife és immár több, mint 6 éve az egészség megőrzésének és helyreállításának a szolgálatában áll. Nagyon sokféle algakészítmény kapható Magyarországon és világszerte egyaránt. Mi az oka annak, hogy mégis egy újabb algakeveréket kínálunk a fogyasztóknak? Megvizsgálva az akkori piaci kínálatot, meglepődve tapasztaltuk, hogy a kiváló termékjellemzések mellett a kapszulák tartalma nem minden esetben felelt meg azon elvárásnak, hogy rendszeres fogyasztása esetén a legoptimálisabb hatást érje el! A termékek gyártása és kereskedelmi forgalmazása során fontos szempont a költséghatékonyság, beleértve az alapanyagok, hatóanyagok beszerzési árát is. Az algákat különböző minőségben kínálják a piacon, az állati takarmánytól a gyógyszerészeti minőségig minden összetevő beszerezhető. Ennek megfelelően az alapanyag árakban akár tízszeres különbség is lehet, a fogyasztó pedig nem tudja megkülönböztetni a késztermék alapján, hogy az valójában mit tartalmaz! Az elmúlt évek alatt a kínálat előnyére változott, ma már vannak jó minőségű algakeverékek a kereskedelemben és egyre többen ismerik fel rendszeres fogyasztásának előnyeit. Az ImmunLife csomagolásán feltüntettük azokat a minőségjegyeket, amelyek megmutatják, hogy számunkra a termék alapanyagainak beszerzésénél és a gyártásnál az elérhető legkiválóbb minőség a legfontosabb szempont.  Kívánjuk, hogy az ImmunLife váljon mindannyiunk egészségére! Gyártó, forgalmazó: ImmunLife Forever Kft. 1106 Budapest, Váltó utca 6/B. Adószám: 27526899-2-42 Telefonszám: +36205162655
A termék kiszállítását futár szolgálattal biztosítjuk. Utánvét esetén a megrendelést, előre utalás esetén az ellenérték kiegyenlítését követően 2-3 munkanapon belül érkezik meg hozzád a rendelt csomag. Bármely termék rendelése esetén a szállítás ingyenes!