Az ImmunLife szuperalga gyártója és forgalmazója az angol Ruby Healing Ltd. 2014-ben alakult az Egyesült Királyságban azzal a tiszta szándékkal, hogy utat mutasson és segítséget nyújtson minden keresőnek, aki a hosszú, aktív és teljes élet felé vezető utat választja. Sokan és sokféleképpen kínálnak teljes egészséget és örök fiatalságot a mai világban. A csodaszerek és csoda-módszerek között nagy kihívás eligazodni. Sok éves természetgyógyászati tapasztalatok és élelmiszer ipari szakemberek segítségével az algára, mint komplex táplálékra esett a választás. Az alapgondolat az Emberi Test önjavító működésébe, öngyógyító képességébe vetett Bizalom. Fontos, hogy a lelki-szellemi kiegyensúlyozottság mellett biztosítani tudjuk a test számára napi szinten a “svédasztalt”, ahol mindent megtalál, amire az optimális működéshez aktuálisan szüksége van.

A “paradicsomi” időkben a hétköznapi táplálék biztosította mindezt, ma már sajnos nem.

Néhány hónap alatt megszületett az ImmunLife és immár 5 éve az egészség megőrzésének és helyreállításának a szolgálatában áll.

Nagyon sokféle algakészítmény kapható Magyarországon és világszerte egyaránt. Mi az oka annak, hogy mégis egy újabb algakeveréket kínálunk a fogyasztóknak? Megvizsgálva az akkori piaci kínálatot, meglepődve tapasztaltuk, hogy a kiváló termékjellemzések mellett a kapszulák tartalma nem minden esetben felelt meg azon elvárásnak, hogy rendszeres fogyasztása esetén a legoptimálisabb hatást érje el! A termékek gyártása és kereskedelmi forgalmazása során fontos szempont a költséghatékonyság, beleértve az alapanyagok, hatóanyagok beszerzési árát is. Az algákat különböző minőségben kínálják a piacon, az állati takarmánytól a gyógyszerészeti minőségig minden összetevő beszerezhető. Ennek megfelelően az alapanyag árakban akár tízszeres különbség is lehet, a fogyasztó pedig nem tudja megkülönböztetni a késztermék alapján, hogy az valójában mit tartalmaz!

Az elmúlt évek alatt a kínálat előnyére változott, ma már vannak jó minőségű algakeverékek a kereskedelemben és egyre többen ismerik fel rendszeres fogyasztásának előnyeit. Az ImmunLife csomagolásán feltüntettük azokat a minőségjegyeket, amelyek megmutatják, hogy számunkra a termék alapanyagainak beszerzésénél és a gyártásnál az elérhető legkiválóbb minőség a legfontosabb szempont.

Kívánjuk, hogy az ImmunLife váljon mindannyiunk egészségére!