HA BIZTOS LENNÉL ABBAN, HOGY TESTILEG-SZELLEMILEG FITT MARADSZ, MEDDIG SZERETNÉL ÉLNI?

Az ImmuLife kapszula segítségével visszatér az életkedved, az energiád és újra egészséges, teljes életet élhetsz.

Az idő múlása miatt Te is kétségbe estél?

Így 50-60 körül már mélyülnek a ráncok, nehezebb a mozgás és nem mersz már évtizedekre tervezni?

Te is szeretnél még utazni, élni, vagy táncolni az unokád esküvőjén?

Judit nem érezte az évek múlását, ereje teljében és derűsen élte az életét egészen addig, amíg a főnöke meg nem kérdezte, hogy mikor szeretne nyugdíjba menni. Attól a naptól kezdve fájtak a lábai, a dereka , fáradékonnyá vált és aggodalmai miatt szűrővizsgálatokra kezdett járni. Háziorvosa ajánlotta neki az ImmunLife kapszulát, ami fokozatosan feltöltötte energiával, életkedvvel. Ezáltal többet volt emberek között, többet mozgott és mire megérkeztek a szűrővizsgálatok eredményei, már újra teljes életet élt.

Összeszorul a szíved, amikor arra gondolsz, hogy az a sok tapasztalat, bölcsesség, ami összegyűlt az évek során – lassan kárba vész?

mire „összeáll a kép” az életről, már vágod a centit

már tudod, mit  rontottál el és hogyan kellene csinálni

„mindened fáj” , pedig a lehetőségek kopognak az ajtón

tele vagy félelmekkel, mert nem szeretnél terhére lenni senkinek

rettegsz a kiszolgáltatottságtól

"Voltam én is kovidos, na és?! Pár nap alatt elmúlt"

Zsuzsannát nagyon megviselték a járványos hónapok. Félelmében szinte ki sem mozdult otthonról, csodálva hallgatta nap, mint nap a barátnője beszámolóját az izgalmas, kalandokkal teli életéről. Emília azt mondta neki: Zsuzsikám, szedem az ImmunLife-ot, nagy bajom nem lehet! Voltam én is kovidos, na és?! Pár nap alatt elmúlt. Erős vagyok, energikus, vidám és tele vagyok feladatokkal. Ha olyan erős lesz az immunrendszered, mint az enyém, majd te sem félsz!

Rugalmas, fiatalos gondolkodás és testi állapot

Ötletek, tervek, pozitív jövőkép!

Akár életmódváltás nélkül is tisztul, erősödik a tested – örömöd leled benne újra.

Csökkennek a kellemetlen testi tüneteid, gyorsabban gyógyulsz.

Frissebb gondolkodás, nyitottság, érdeklődés - új kapcsolatok, társasági élet.

Szupernagyi világ!

Energikus, fiatalos vonzerő az ImmunLife hozzájárulásával!

ImmunLife és ImmunLife GOLD

A teljes élet lehetősége az őszidő éveiben!
A betegség ritka vendég és nem tart fel sokáig!
Erő, energia, fiatalosság!
Tervezz hosszútávra – nagyon hosszútávra!
“Sose halunk meg?”

"...Nem érzek fáradtságot"

"Egy komplex és lehetőleg természetes anyagokból összeállított készítményt kerestem, ami nem csak a napi vitamin szükségletet fedezi, de a nyomelem- és ásványi anyag pótlást. Örülök, hogy rátaláltam az ImmunLife-ra. Amióta a kapszulát szedem, energikusabb, összeszedettebb vagyok. Jobban érzem magam a bőrömben. "
Anikó (59 év)
"A hiányállapotok megszüntetésére és a nehézfémek kivezetésére az ImmunLife algakombinációt használjuk több, mint 2 éve. A kontroll mérések során tapasztaljuk, hogy hónapról hónapra mérhetően töltődnek fel a páciensek a mikrotápanyagokkal, továbbá hogy távoznak a nehézfémek szervezetükből. Ennek következményeként érezhetően javul az általános állapotuk, közérzetük. Köszönjük szépen ezt a magas minőségű, kitűnő algakeveréket."
Dr. József Erika
háziorvostan szakorvos, Health and Youth Egészségközpont
"3 éve szedem körülbelül és energikusnak, tettre késznek érzem magam. Ha valami nagyobb, vagy hosszabb távú fizikai igénybevételt igénylő cselekvésbe, alkotásba kezdek, akkor nem érzek fáradtságot és nagyon örülök, hogy tudok haladni mindennel. Amikor egy kicsit gyengébbnek érzem magam "betegség" miatt, akkor sokkal rövidebb ideig tart, mint évekkel ezelőtt."
M. Andrea (59 év)

Egyetlen doboz termék egy egész fióknyi pirula hatásával!

ImmunLife SzuperAlga product image
ImmunLife Gold product image

Nincs szükség többféle táplálék kiegészítő terméket megvásárolni, hiszen amellett, hogy sokba kerül, lehetetlen pontosan kiszámolni, hogy melyikből mennyire van szükség az adott napon, hogy a tested tökéletesen szolgáljon Téged az aznapi tevékenységed során. Az ImmunLife svédasztalt kínál a testnek , ahol mindent megtalál a nap folyamán, amire éppen szüksége van.

Éppen olyan természetes, mint gyermek korodban a Mama kiskertjéből behozott zöldséges kosár tartalma. Biológiailag tiszta élő anyag, vegyszermentes, tápanyagokban gazdag!

Nagyikorhoz közeledsz? Kezdd el szedni az ImmunLife-ot!

Ha van már kis uncsid, akkor tapasztalhattad, hogy nem egyszerű lépést tartani a kis energiagombócokkal. Majd  meglátod, mennyire jót lehet játszani velük – tele energiával, rugalmasan.

Ha a következő években nem számítasz kis unokára, akkor használd ki az érett kor előnyeit: a sokkal nagyobb szabadságot, a belső békét,  illetve  a kínálkozó szabadidős lehetőségeket, utazásokat. Tested támogatni fog ebben, meglátod. 

Otthonülős vagy inkább? Fedezd fel a világunk hatalmas tudásának egy olyan szeletét, amire eddig nem volt időd, de mindig érdekelt.  Agyi kapacitásod meglepő lehetőségeket tartogat!

Kiss Mária vagyok 55 éves, 2 gyermekem és 4 unokám van

Egészségügyben dolgoztam sok éven keresztül, majd alternatív utakat kerestem az orvosi kezelések kiegészítésére. Felismertem, hogy nem szabad figyelmen kívül hagyni a test önszabályozó képességének a jelentőségét. Az aktuális „divat” szerinti vitaminszedés helyett érdemes egy állandó,bőséges kínálatot adni a testnek, amiből „kedvére válogathat”. Az algáknál jobbat, tökéletesebbet nem lehet találni. Legnagyobb titok az ImmunLife-ban a kiváló minőségű, nagyon jól hasznosuló, biológiailag tiszta alapanyag.
Prémium minőség – különleges hozzáadott kiegészítéssel.

Kedves Kortársaim! Most, amikor szaporodnak a gyertyák a szülinapi tortán, nagyon nagy felelősségünk van a testünk fiatalosan tartásában. Orvosra akkor van szükség, amikor baj van, a mi dolgunk megelőzni a bajt!
Az ImmunLife biztosítja a testünknek a mikrotápanyagok óriási tárházát –a hosszú, aktív élet lehetőségét.

ÉLJÜNK VELE!

"...műtét nélkül teljesen meggyógyult."

Péter fiatal, sikeres IT szakember, gyönyörű felesége és két szép gyermeke adja az értéket az életének. Kiegyensúlyozott hétköznapjait aggasztó tünetek árnyékolták be, majd a sokkoló diagnózis: agydaganat. Az orvosi kezelések mellett fogyasztotta az ImmunLife Gold algakeveréket is és lám, megtörtént a csoda: műtét nélkül teljesen meggyógyult. Egy ilyen eset után új értékrend alakul ki a családban, az együtt töltött idő mindennél fontosabbá válik.
Katalin 75 évesen kapott agyvérzést a járvány kellős közepén. Teljesen lebénult, nagyon nehezen tudott nyelni, az emésztése is leállt. Az ImmunLife Gold és egy remek masszőr segítségével néhány hónap alatt lassan javulni kezdett, a rehabilitáció még tart, az eredmény nagyon látványos és ígéretes. A férje hűségesen ott van mellette és lesi minden kívánságát.
Sándornak a gyomorégés keserítette meg a hétköznapjait egészen addig, amíg nem ismerte az ImmunLife-ot. A tünet néhány nap alatt jelentősen javult, majd teljesen elmaradt. Alig hitte el, hogy már diétáznia sem kell. Az élet egyik örömforrása a finom ételekben rejlik, fontos, hogy ne kelljen lemondani róla!

Gyakran Ismételt Kérdések

Ne dobd ki, hanem fokozatosan állj át az ImmunLife-ra! Kezdetben fele adag régi vitamincsomag mellé fele adag ImmunLife-ot szedjél, majd amikor kikopnak a régiek, akkor elég lesz egyetlen dobozt tartanod a fiókodban. Felszabadul a hely egy jó könyvnek..

A betegségek témája ennél összetettebb, vagyis előfordulhatnak problémák, de erősebb az immunrendszer, hiányállapotok nincsenek a testben, ezért sokkal könnyebb és gyorsabb a gyógyulás.

A gyógyszereket a kezelőorvos állítja be, ezért ezt vele kell egyeztetni. Az ImmunLife nem gyógyszer, de szükség esetén biztos alapot ad a gyógykezelésekhez.

Fokozatosan érdemes elkezdeni, kezdve napi 1 szemmel, majd 3-4 naponta emelni a következőképpen: 2×1, 2×2, 2×3.

Figyelj, az alábbiakat úgysem hiszed el:

  • az ImmunLife és ImmunLife Gold több ezer különböző élelmi alapanyagot tartalmaz
  • az alapanyagok szinergiában vannak egymással 
  • mindkét termék vegán és prémium minőségű
  • az ásványi anyagokat „szerves kötésben” tartalmazza, ezért könnyen beépülnek
  • nem csupán feltölt, hanem jelentősen hozzájárul a gyógyuláshoz, ha szükséges
  • folyamatosan távolítja el a testből a bekerült káros anyagokat, nehézfémeket

MOST JÖN A LÉNYEG: az ImmunLife Gold tiszta egyatomos aranyat tartalmaz, ezért

  • sejtosztódáskor az új sejteknek lehetőségük van az eredeti, tökéletes formájukban másolódni és az évek múlásával a leépülés lassulhat, illetve folyamatos megújulást is tapasztalhatunk szervi és működési szinten egyaránt.
     
  • fenntartja és javítja a sejtek közötti kommunikációt, ami pl. egy bénulás esetén nagy  lehetőségeket tartogat, de a test hétköznapi összehangolt működésének is ez az egyik alapja. 

Azért jó megoldás ImmunLife algát fogyasztani, mert egy dobozban elfér minden, amire szükséged van nap, mint nap svédasztalt kínál a testnek, amiről szükség szerint válogathat a multivitamin gazdag, természetes alternatívája betegség esetén biztos alapot ad a gyógykezelésnek jelentősen hozzájárul a minőségi élethez, az egészséges működéshez

Köszönöm, hogy még itt vagy és olvasod ezeket a sorokat! Úgy sejtem, van valami aktuális aggodalmad az egészségeddel, az életkoroddal kapcsolatban. Amennyiben kérdésed van, tapasztalati tanácsra van szükséged, írj ide: immunlifegold@gmail.com