Az vagy, amit megeszel

women in cut pit dress eating a raw steak

Az vagy, amit megeszel – ismerős gondolat? 

Természetesen ennél azért összetettebb a helyzet, mert az Ember a Test-Lélek Szellem hármasságát képviseli itt a Földön. Mindhárom szinten érdemes egész-ségben tartani magunkat ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, derűs, aktív és szép életünk legyen. 

Testi szinten a változatos, vitamindús, vegyes táplálék és a megfelelő mozgás a kulcs. Ez egyszerűnek tűnik, hiszen ma már minden rendelkezésre áll ehhez. Évszaktól és földrajzi helyzettől  függetlenül elérhetőek a zöldségek, gyümölcsök, mozgási, sportolási lehetőségben is a bőség zavaráról beszélhetünk. 

Spirituális körökben hallani, hogy a kívánatos fejlődés, szellemi emelkedés megfelelően magas rezgésszintet kíván. Ehhez minél kevesebb állati eredetű étel és minél tisztább, lehetőleg nyers élelem az ideális. 

Úgy tűnik, minden rendben van…

Akkor mégis hol a hiba?

Testi szinten halmozzuk az elváltozásokat, lelki szinten csendes  boldogtalanságban, fáradtan éljük az életünket. A szellemi oldalon: a nyitott érdeklődésünket, a kreativitásunkat, lelkesedésünket, a teremtőképességünket újra és újra lehúzza az előbbi kettő. 

A három szint szoros összeköttetésben van. Ahogy lehúzni, úgy emelni is tudják egymást a csúcsok. 

Ha emelkedik az egyik, emeli a másik két csúcsát a háromszögnek: a minőségi élelem segítségével  emelkedik a rezgésszint és az energiaszint, ez megnöveli az aktivitást, ami teret ad a teremtőképességnek. Ha teremtünk, nő az önértékelésünk, egyre tisztábban meglátjuk a lehetőségeket és szépen sorban, apránként a lelki gubancaink megoldását is.

Kinyílik a világ, megnyilvánul az ÉLET rajtunk keresztül. Ez segít a kapcsolataink rendezésében, hiszen a csillogó, mosolygó szem, az egészséges derű ledönti a falakat…

Az Élet értelme pedig a Másik Ember, a Kapcsolat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük